اینها فقط یه بار وارد میشن و روی سرور خودت ذخیره میشن. بعدش ربات بدون گوشی و اینترنت تو کار میکنه.
اینترنت گوشی رو چک کن. ربات روی سرور طبق تنظیمات قبلی به کارش ادامه میده.
کیف مبدأ
خالیها عوض نمیشن.